I also wrote...

http://adwazeye.blogspot.com please be free to drop by!

Thursday, November 12, 2009

Tisu basah @ Wet tissues

1. PUREEN

Tisu basah Pureen ada 2 jenis - dalam bentuk paket yang mudah dibawa atau di dalam bekas.


Wet wipes bentuk paket - senang nak bawak, wangi sangat (best!), tiada alkohol, senang nak gunakan untuk membersihkan najis bayi. Aku suka yang ini. Didatangkan dengan packaging warna pink, biru, hijau. Wipes ni aku letak dalam beg jejalan Adwa. Leh lap macam-macam, contohnya klau mainan dia jatuh ke... Ala, mama ngan abah dia pun guna gak buat lap tangan lepas makan, hehehe...

Wet wipes bentuk bekas/ jar - Tak Wangi (tak de bau la maknanyer). Nipis sangat la, boleh membersihkan najis yang terlekat di punggung baby tapi oleh kerana terlalu nipis, najis pun terlekat kat tangan skali.. eeeee... So kena pakai banyak la klau nak bersihkan punggung Adwa kalau dia uuukkk uukkk (berak). Aku tak berapa suka sangat la yang jenis ni. Tapi habiskan je lah, nanti membazir pulak kan..

No comments:

Post a Comment