I also wrote...

http://adwazeye.blogspot.com please be free to drop by!

Monday, September 27, 2010

PREPARATION BIRTHDAY ADWA Part. 1

PENING. Majlis nak buat 2hb ni (which is less than a week time left!) tapi kek baru nak tempah harini....
Sebelum ni nak tempah figurine cake Upin & Ipin for Adwa since he adores them so much, but mahal la pulak, plus survey kat internet, tak der sorang pun yang berjaya buat figurine yang sebijik macam upin dan ipin. Sume pun macam cacat jer. :p

Maka keteringinan beralih pulak ke edible cake. For start, sayang sendiri yang edit dan siapkan edible untuk birthday cake Adwa yang sangat cantik!!!! Plus it will cut the editing cost. Tak sabar nak tunggu cake siap. Will upload once dah dapat cake yer....Ni lah edible untuk letak kat birthday cake dia nanti.... Adwa seriously cute, rasa nak gigit jer heheheheh....



Kek tempah kat Anna, taukeh http://bakemecupcake.blogspot.com/ dan cost around RM120 for 2kg Vanilla Buttercake with buttercream, and full page print A4 size edible on top. Dah bayar pun.... Tak sabar nak tengok kek ni bila dah siap..... Mahal la juga, tapi untuk anak tersayang yang nak sambut 1st birthday, tak pe lah kan sayang... Tanda kasih sayang mama pada anak mama ni...

No comments:

Post a Comment