I also wrote...

http://adwazeye.blogspot.com please be free to drop by!

Monday, August 15, 2011

HADIAH DARIPADA SUAMI

Tengah dok menaip ni, sayang tipon tanya kat mana?

"Kat opis lah"

" Tunggu jap, sayang naik"

Rupenyer ada present dari sayang. Dia belikan satu buku. A diary actually. Sangat sweet.

Tajuknya DIARI HAMIL "MENANTI DETIK KEINDAHAN BERSAMAMU"

Best tau, banyak info dalam buku ni. Ada amalan untuk ibu hamil. Penerbitnyer Telaga Biru, so buku ni agak islamic sikit. Bagus.....

Ada ruangan catatan sepanjang kehamilan, so banyak mende korang boleh carutkan dalam tu, korang loya-loya ke, sakit perut ke, jadi tak perlu lagi letak kat status FB, takut nanti ada pulak yang sensitip kan.

Jadi bila anak korang besar, dia boleh baca, biar dia tahu macam mana susahnya mengandungkan dia.

Terima kasih sayang! Best tau hadiah ni!




Ni muka depannyer....




Bahagian dalam, kena isi butiran macam LMD, berat badan masa memula preggy,
dan banyak tips untuk ibu mengandung



Ni pulak part diari nyer, boleh tulis la ape yang jadi tiap-tiap hari...


2 comments:

  1. so lucky la wanie dpt husband yg caring :)

    ReplyDelete
  2. Suhada : Hehehehe.. Alhamdulillah.. Semua sihat kat Gua Musang? Kirim salam pada semua yer...

    ReplyDelete