I also wrote...

http://adwazeye.blogspot.com please be free to drop by!

Tuesday, September 6, 2011

Check up at 14th week

Tadi pegi check up kat Klinik Kesihatan Presint 3, less hectic dari Klinik kat Presint 9 tuh.

2 jam dah settle semua. Kalau kat Presint 9, kol 5.30 belum tentu settle lagik.

Lepas amik nombor. Tunggu 15 minit.

Masuk bilik jumpe misi. Dia cucuk jari aku, amik darah sket, masukkan dalam mesin.

2 minit lepas tu, pling! Kua reading. 13

Lepas tu pergi lab untuk shishi..

Nak tunggu turn masuk jamban pun buleh ngantuk. Haih.

Dah settle, tengok sayang dah titon dah.

Tapi syukur dia setia menanti. Sangat setia temankan aku walau boring macam mana sekali pun.

Tak pernah aku pergi check up sorang-sorang.


Today's report:
Weight : 66.15kg (naik 2 kilo weh, penangan melantak time raya)
HB : 13 ( turun sikit dari bulan lepas)
Scan : Takdak. Bulan depan baru scan.

No comments:

Post a Comment